CUBE pyöräHuolto

Liikkeestämme löydät ammattimaisen ja palvelevan pyörähuollon. Säännöllinen pyörähuolto pidentää pyörän käyttöikää ja varmistaa, että ajaminen pyörälläsi on hauskaa sekä turvallista.

Ensihuolto, uuden polkupyörän tärkein huolto. Ensimmäisten satojen kilometrien aikana polkupyörän tehtaalla asennetut pinnat, vaijerit, pultit ja mutterit hakevat paikkansa ja saattavat löystyä. Ensihuollossa asiantunteva huoltomme tarkistaa polkupyörän yleiskunnon ja varmistaa, että pyörä on säädetty täydelliseen ajokuntoon jotta voit jatkaa pyöräilyä turvallisin mielin. Tarjoushinta 50€/65€ meiltä ostettuun pyörään / sähköpyörään on voimassa kolme kuukautta polkupyörän ostopäivästä. Suosittelemme tuomaan pyörän ensihuoltoon jo aiemmin, jos pyörälle kertyy yli 300 ajokilometriä. 

VAPAIDEN AIKOJEN TIEDUSTELU ONNISTUU PARHAITEN SÄHKÖPOSTILLA huolto@greenride.fi

Ensihuolto 50€

Tarjoushinta meiltä ostettuihin pyöriin.

Pyörän kuntotarkastus, vaihteiden säätö, jarrujen säätö ja keskitys, ketjun voitelu, rengaspaineiden tarkastus/täyttö, ohjaustangon ja ohjainkannattimen ruuvien tarkistus / kiristys, ohjainlaakerin säätö, napalaakereiden tarkastus, rattaanpulttien kiristys, keskiölaakerin ja kampien sekä polkimien tarkistus, vanteiden rihtaus, vaijerin ja kuoren vaihtotyöt tarvittaessa, vaihtajankorvakkeen tarkistus oikaisu tarvittaessa, koeajo. Työllä on 2kk takuu.

 

vuosihuolto 90€

Pyörän kuntotarkastus, vaihteiden säätö, jarrujen säätö ja keskitys, ketjun voitelu, rengaspaineiden tarkastus/täyttö, ohjaustangon ja ohjainkannattimen ruuvien tarkistus / kiristys, ohjainlaakerin säätö, napalaakereiden tarkastus, rattaanpulttien ja takapakan kiristys, keskiölaakerin ja kampien sekä polkimien tarkistus/kiristys, vanteiden rihtaus, vaijerin ja kuoren vaihtotyöt tarvittaessa, vaihtajankorvakkeen tarkistus oikaisu tarvittaessa, voimansiirron putsaus ja koeajo. Työllä on 2kk takuu.

sähköpyörän vuosihuolto 110€ 

Pyörän kuntotarkastus, vaihteiden säätö, jarrujen säätö ja keskitys, ketjun voitelu, rengaspaineiden tarkastus/täyttö, ohjaustangon ja ohjainkannattimen ruuvien tarkistus / kiristys, ohjainlaakerin säätö, napalaakereiden tarkastus, rattaanpulttien ja takapakan kiristys, keskiölaakerin ja kampien sekä polimien tarkistus/kiristys, vanteiden rihtaus, vaijerin ja kuoren vaihtotyöt tarvittaessa, vaihtajankorvakkeen tarkistus oikaisu tarvittaessa, voimansiirron putsaus ja koeajo. Työllä on 2kk takuu.

Huollon hinta saattaa olla suurempi jos pyörä vaatii lisätöitä, korjausta tai varaosia. Otamme sinuun tässä tapauksessa yhteyttä, ilmoitamme lisätöiden hinnan ja pyydämme hyväksynnän lisätöille. Hinnat ovat työn hintoja, mahdolliset osat veloitetaan erikseen.