unelmiesi polkupyörä

Pyörän valinnan ensimmäinen kysymys on, että mihin käyttöön uusi pyörä tulee? Tuleeko pyörä harraste- vai arkikäyttöön? Sen jälkeen tarkennuksia, eli oletko aktiiviharrastaja ja ajomäärät suuria vai onko pyörän käyttö selvästi kevyempää? Mitä aktiivisemmalla ja vaativammalla käytöllä pyörä on, sitä enemmän hankintaan on kannattaa panostaa. Laadukas runko ja komponentit antavat paremman ajokokemuksen käytössä, ovat kestävämpiä sekä myös huoltovapaampia.

  • Millaiseen käyttöön pyörä tulee?
  • Onko pyörä enemmän kulkuneuvo kuin harrastusväline vai kenties päinvastoin?
  • Miten usein pyöräilet ja miten pitkiä matkoja?
  • Millaisesta ajoasennosta pidät kun pyöräilet?
  • Mitä varusteita tarvitse pyörääsi?
  • Ajatko ympäri vuoden?

pyörän koko

Sopivan runkokoon valinta on edellytys täydelliselle pyörähankinnalle.  Muilla komponenteilla, kuten ohjaustangolla- ja kannattimella, satulatolpalla jne pystyy tekemään hienosäätöä, mutta mikään komponenttien vaihto ei korjaa väärän kokoisen rungon hankintaa.
 

Palvelemme sinua yksilöllisesti ja varmistamme, että löydät sinulle sopivan polkupyörän, olitpa sitten sunnuntaipyöräilijä, aktiiviharrastaja, tai vasta opettelemassa apupyörien kera.

Pyörä jokaiselle

Ethän osta sikaa säkissä, etkä pyörää kokeilematta? Meillä pääset testaamaan pyöriä sisällä myymälässä, sekä koeajo onnistuu useilla pyörämalleilla myös pihassamme turvallisesti. Kattava mallistomme sisältää pyörät kaikkeen menoon ja käyttötarkoitukseen. Tervetuloa!